Servicii profesioniste

Firma noastra asigura servicii profesioniste pentru mutari mobila in Bucuresti si in judetul Ilfov. De foarte multe ori mutarea mobilierului este foarte stresanta, fie ca vorbim despre mutarea intr-o noua locuinta pentru familia ta, fie ca vorbim despre schimbarea sediului unei afaceri sau a locului de desfasurare a activitatii pentru firma. Cu ajutorul firmei noastre vei scapa de stresul mutarii mobilierului intr-o noua locatie.

Dispunem de personal instruit temeinic si cu experienta pentru a executa cu mare atentie orice lucrare. In acest sens putem oferi servicii la standarde ridicate de calitate pentru mutarea pieselor de mobilier mai complexe si care necesita o mai mare atentie in manipulare. Folosim in acelasi timp materiale speciale pentru protectie pentru ca piesele de mobilier sa fie complet protejate in timpul mutarii si al transportului inspre noua locatie.

In cadrul serviciilor de mutari mobila, firma noastra ofera urmatoarele: demontarea pieselor de mobilier; protejarea pieselor de mobilier in timpul manipularii si al transportului cu ajutorul unor materiale speciale de protectie; transportul pieselor de mobilier catre viitoarea locatie; montarea mobilierului in noua locatie; pozitionarea mobilierului montat la noua destinatie in pozitie finala; despachetarea si reciclarea tuturor materialelor care au fost folosite in urma procesului de mutari mobila.

Dupa cum se poate observa, serviciile profesionale de mutari mobilier nu inseamna doar transportul mobilierului dintr-o locatie in alta, ci implica si demontarea, respectiv montarea mobilierului. Si toate acestea cu o mare atentie acordata atat pentru mobilier, cat si pentru pereti, podea sau alte elemente care pot fi zgariate sau deteriorate in timpul procesului de mutare mobila.

Firma noastra ofera transparenta totala in pretul pentru aceste servicii de mutare a mobilierului. Pretul va fi stabilit de un expert din echipa noastra, expert in logistica si care va face o estimare in ceea ce priveste mutarea mobilierului. Estimarea va fi facuta fie la fata locului, fie telefonic.

Costul pentru serviciile de mutari mobila este dat de mai multi factori, si anume volumul mobilierului, existenta sau nu a liftului in imobil, distanta dintre locatii, complexitatea mobilierului si cantitatea de materiale de protectie necesara pentru mutarea mobilierului. In functie de toate acestea se va stabili si tonajul pentru autoutilitara care va face transportul mobilierului.