Uneori simtim nevoia sa inlocuim mobilierul vechi sau care este deja foarte uzat cu un mobilier nou. In astfel de situatii te poti intreba ce faci cu mobilierul vechi. Firma noastra vine in intampinarea tuturor acelora care au nevoie de servicii debarasare mobila in Bucuresti si in judetul Ilfov cu solutii profesionale.

UDI Rapid Trans asigura servicii complete pentru debarasarea de mobilierul vechi. In cadrul acestor servicii vei putea beneficia de servicii pentru incarcarea, transportul si manipularea mobilierului de care nu mai ai nevoie. Toate aceste proceduri sunt realizate cu mare atentie de personal instruit in astfel de operatiuni. Prin urmare vei rezolva simplu, rapid si fara bataie de cap problema mobilierului vechi pe care doresti sa il debarasezi dintr-un anumit spatiu.

Indiferent daca vorbim despre locuinta personala, despre un spatiu pentru birouri sau despre spatii comerciale, debarasarea de mobilierul de care nu mai ai nevoie nu a fost niciodata mai simplu de rezolvat

Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi si noi vom veni cu promptitudine pentru a te ajuta in acest sens. Intr-un timp foarte scurt vei putea beneficia de un spatiu curat si eliberat pentru a primi noul mobilier sau noul proprietar.

In cadrul serviciilor de debarasare mobilier personalului nostru ii revine sarcina de demonta mobilierul vechi (sau nou), incarcarea obiectelor de mobilier in autovehiculele care asigura transportul si ulterior descarcarea obiectelor de mobilier. Chiar daca de cele mai multe ori vechiul mobilier nu are nevoie de grija atunci cand este demontat si manipulat, totusi personalul firmei noastre va acorda mare atentie manipularii mobilierului pentru a evita sa se ajunga la pereti zgariati, podele avariate sau tocuri ale usilor cu zgarieturi.

La UDI Rapid Trans primul pas in procesul de debarasare mobila inseamna inventarul complet pentru bunurile care trebuie debarasate. Ulterior, in functie de acest inventar, se va stabili care sunt costurile pe care clientul trebuie sa le achite. Toate piesele de mobilier vor fi transportate intr-un loc amenajat special, avand in vedere ca firma noastra este autorizata pentru colectare si aruncare deseuri. Garantam pentru servicii de calitate, promptitudine, seriozitate si profesionalism in domeniul debarasarii mobilierului.